Clients and Solutions

6 redenen
voor een bezoekje aan VoetVital:

Omdat je je voeten graag wilt laten zien, bijvoorbeeld in een open schoen, in het zwembad, op het strand. En na een spannende date, natuurlijk.

Omdat je je voeten eens wilt verwennen. Ze werken er elke dag hard voor, je voeten. Maar komen wel eens aandacht te kort.

Omdat je uiterlijk en gezondheid gewoon belangrijk vindt. Dat gaat tot en met je voeten.

Omdat je graag sport. De voeten zijn de gangmakers bij het sporten. Een goede conditie betekent ook gezonde, goed verzorgde voeten.

Omdat je last hebt van je voeten. Jongeren hebben vaak last van zweetvoeten, voetschimmel en ingroeiende nagels. Daarmee blijven rondlopen is niet verstandig.

Omdat de voeten een spiegel zijn van de ziel. Een beetje spirituele overweging, maar voeten laten zich lezen en vertellen iets over jouw persoonlijkheid.

Goed passende schoenen zijn een weldaad voor uw voeten. Volgens onderzoek kunt u het beste in de namiddag uw schoenen kopen. In de loop van de dag kunnen uw voeten namelijk een beetje opzwellen. Op die manier voorkomt u onnodig knellende schoen- en… voetproblemen"

- Schoenen kopen...

 

Vragen!
aan Pedicure VoetVital

Een aantal van de veel gestelde vragen kunt u reeds vinden in deze site. Vragen over preventie,
voetproblemen oplossen, voetverzorging, sporten, kinderen en preventie .

 

Als u hier geen antwoord vindt op uw vraag kunt u mij, Liesbeth, altijd even bellen op 06 2505 1386 of een e-mail sturen!

 

 

 

 

(All rights reserved - VoetVital)