Clients and Solutions

Schimmel diagnostiek

Hoe zien schimmelnagels er uit?

Schimmelinfectie kan voorkomen aan de huid en nagels van handen of voeten. De aandoening aan de voetnagels begint vaak aan de grote teen. Als er geen behandeling plaatsvindt gaat de schimmel verder op "avontuur" en zullen ook de andere nagels worden aangetast. Vaak is er tegelijk sprake van voetschimmel tussen de tenen (in de volksmond "zwemmerseczeem" genoemd), hierbij kunnen pijnlijke kloofjes ontstaan.

Hoe zijn schimmelnagels te voorkomen?

  1. Desinfecterende zeep is niet effectief tegen schimmels
  2. Droog uw voeten zorgvuldig, vooral tussen de tenen
  3. Draag bij voorkeur sokken van wol of katoen, liefst zonder naden
  4. Draag goed passende - leren - schoenen
  5. Wissel schoenen regelmatig en laat ze luchten
  6. Draag altijd slippers in openbare wasgelegenheden

Naast het verwennen van uw voeten, verlost de VoetVital u van ongemakken en helpt u bij het voorkomen ervan. Ook adviseren wij u met betrekking tot de beste verzorging van uw voeten en de aanschaf van (sport)schoenen. Indien nodig verwijzen we u door naar huisarts, specialist of podotherapeut."

- VoetVital in het kort...

Behandeling
Pedicure VoetVital

Wat doet VoetVital precies?

Tot de behandeling behoren onder anderen het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten hoort hier ook bij. En als verwennerij is er na afloop van de sessie een fijne afsluiting met een heerlijke voetmassage.

Voor meer informatie betreffende speciale behandelingen zie prijslijst 2023 klik hier.

(All rights reserved - VoetVital)